Wijnrekken

Wijnrekken / wijnkasten online kopen? groot assortiment – nu online bestellen

Wijnrekken of ook wel wijnkasten genoemd zijn erg praktische in het gebruik. Losse flessen wijn in de kast of kelder is vrij onhandig en wijn moet eigenlijk liggend bewaard blijven. Dat geldt zeker voor de flessen wijn die langer moeten rijpen. In de wijnrekken of wijnkasten is er ruimte van 2 tot wel 50 flessen wijn.

Ook de behuizing is in vele woonstijlen verkrijgbaar. Erg populair zijn de wijnkasten gemaakt van gerecyclede houtsoorten. Ook de moderne wijnrekken die stapelbaar zijn en in frisse kleuren te bestellen zijn in trek. U kunt natuurlijk ook andere flessen drank bewaren in de wijnkasten of rekken. Sommige hebben ook ruimte voor glazen en andere items die bij het wijn in schenken horen.

Onderstaand wat afbeeldingen van hele moderne en hippe wijnrekken!

Onderstaand wijnrekken die u zelf kunt uitbreiden door de losse elementen

Op de afbeelding rechts ziet u de wijnkast “Vino” in een antieke look. Genoeg ruimte voor de flessen en glazen en anderen artikelen die met het wijndrinken te maken hebben. Past perfect in een industrieel interieur. Op de foto rechts wijnkast “Lico” staat op wielen dus makkelijk te verplaatsen. Deze kast wordt gesloten met stoere ijzeren hang en sluitwerk. Apart detail zijn de ijzeren ringen om u glazen in te hangen.