Wanddecoratie Hout

Sfeervolle Houten Wanddecoratie

Behalve schilderijen en posters worden houten wanddecoraties ook steeds meer gebruikt om het interieur te verfraaien. Houten wanddecoraties zijn er ook in veel verschillende uitvoeringen waarbij opvalt dat de ruwe natuurlijke houten wanddecoratie de laatste tijd steeds meer gebruikt wordt.Andere soorten wanddecoraties van hout zijn onder andere een schilderij op hout en een handgesneden houten paneel.

Schilderij op hout
Houten paneel
houten paneel

Hierboven ziet U een voorbeeld van een aantal sfeervolle wanddecoraties. De eerste decoratie is niets meer dan een houten tekstbord met een afbeelding van een kok. Het zou een leuke decoratie zijn voor een horecazaak. Daarna ziet U een decoratie die bestaat uit een aantal houten planken vastgemaakt in een frame. Daarna zijn deze beschilderd. Het is dus eigenlijk een houten schilderij.De derde wanddecoratie bestaat uit een houten frame waar handmatig een groot aantal stukjes gerecycled hardhout is ingelegd. De laatste decoratie bestaat uit een aantal horizontale planken waar een afbeelding van een ster is aangebracht. Deze mooie houten wanddecoraties zijn van het bijzondere Spaanse woonmerk LaForma.

houten wandpaneel
wandpaneel hout in de kleur wit
wandpaneel hout - licht grijs
groot houten paneel

Houten wandpanelen houtsnijwerk

Hierboven ziet U een aantal prachtige houten wandpanelen die U kan gebruiken als wanddecoratie. Het is prachtig houtsnijwerk in verschillende motieven. Deze houten panelen worden meestal gebruikt in een landelijk interieur. De afmetingen variëren van ongeveer veertig centimeter tot wel meer dan een meter groot.

houten wandklok groot
grote ronde wandklok
grote wandklok van hout