Vijver

Vijver aanleggen!! Vijverbakken of vijverschalen online kopen tegen een betaalbare prijs.

Wilt u een vijver aanleggen in uw tuin of op het terras, dan kunt u een keuze maken uit een vaste vijver of een verplaatsbare vijver. Bij een verplaatsbare vijver kunt u kiezen uit verschillende vormen waterschalen of waterbakken. De waterschalen zijn vaak gemaakt van Cortenstaal een materiaal wat vrijwel geen onderhoud behoeft. Op een terras wordt vaak gekozen voor de vierkante waterbakken ook gemaakt van Cortenstaal. Vrij eenvoudig aan te leggen namelijk vijverschaal plaatsen vullen met water en een paar leuke waterplanten of fonteintje toevoegen en uw vijver is klaar.

Voor het aanleggen van een vijver in uw tuin kiest u voor een vijverschaal gemaakt van Cortenstaal. Geen graafwerk maar direct klaar. Deze waterschaal is verkrijgbaar in vijf verschillende maten. Zo maakt u met gemak een vijver op uw terras of in u tuin. Heeft een grote tuin kunt u ook besluiten om meerdere waterschalen te plaatsen. Deze minivijvers zijn gemaakt door een Nederlandse fabrikant. 

Dit is de prachtige waterschaal “Antraciet” met weinig onderhoud en direct sfeergevend aan uw tuin of terras. Hoe rustgevend is het om het kabbelende water aan te horen. Een ware aanwinst voor uw tuin of terras. Deze waterschaal is gemaakt van gepoedercoat staal in de kleur antraciet. Afmeting 100 x 21 cm met een waterdiepte van 18 cm. 

Een vijverschaal met een moderne maar toch elegante uitstraling, die vrijwel in iedere tuin tot zijn recht komt. U kunt er ook voor kiezen om wat waterplanten te plaatsen in de vijverschalen. 

Terrasvijver “Idro” is een minivijver die zonder graafwerkzaamheden direct klaar is. Een vijverbak gemaakt van Cortenstaal met zijn zo bijzondere roestkleur, die steeds mooier word naar gelang de tijd verstrijkt. Deze waterbak is te bestellen in verschillende maten. Plaats meerdere bakken bij elkaar en er ontstaat een bijzondere sfeer in uw tuin of op uw terras. Kier ervoor om alleen water te gebruiken of ook wat waterplanten te plaatsen.

Een  rechthoekige watertafel gemaakt van gepoedercoat aluminium met een dikte van  3 mm. In de kleur zwart/mat grijs RAL7021. Een prachtig ornament voor in uw tuin of op uw terras. Deze watertafels zijn kindvriendelijk, omdat er geen waterdiepte is. De waterbakken zijn voorzien van LED licht en uw kunt kiezen uit 3 of 4  fonteinen.  Ook de pompen zijn bij de levering inbegrepen. Door het LED licht kunt u ook in de avond genieten van het waterspel. Te bestellen in 2 maten namelijk 3000x1000x3400 mm 3 fonteinen en 4000x1000x400 mm 4 fonteinen.

Een verlichte fontein geeft uw vijver een bepaalde romantische sfeer. Met deze handige drijvende fontein Pond Yet inclusief krachtige pomp heeft u geen last van slib of bladeren die op de bodem liggen. U heeft wel een waterdiepte van 100 cm nodig. In de zomer tijdens de lange avonden genieten van uw verlichte vijver.

De water Starlet is ook een drijvende fontein maar dan compacter. Als u minder ruimte heeft een goede oplossing als u toch een verlichte fontein in uw vijver wilt.  Bestaande uit 5 sproeikoppen met LED verlichting deze kunnen apart ingezet worden. Geschikt als drijvende fontein, maar kan ook op de bodem vastgezet worden.

Waterval Niagara te bestellen met of zonder LED verlichting . U kunt ook besluiten om de waterval in te metselen. Keuze uit verschillende pompvermogens.