Vazen

Vazen online kopen? Groot assortiment ook Scandinavisch design

Vaas online kopen? Makkelijk zat enorme grote keuze en lekker makkelijk laten thuisbezorgen. In de Scandinavische landen weten ze wat design is. Vazen die daar ontworpen en gemaakt zijn hebben vaak hun zo herkenbare stijl. Grote merken zijn bijvoorbeeld Iittala, Georg jensen, HK Living en Marrimekko. Vazen zijn vaak gemaakt van glas, keramiek, aardewerk, rotan of metaal. Waar u voor kiest hangt een beetje van uw interieur af. Erg populair zijn de vazen met een oude vintage uitstraling die perfect passen bij een industriële inrichting.

Een vaas van glas past in vele woonstijlen zoals bijvoorbeeld modern, landelijk of klassiek. Het is bijvoorbeeld super mooi om een grotere aas op de grond of bijzettafeltje te zetten en deze op te vullen met kunstbloemen of takken. Deze zijn in vele kleuren verkrijgbaar, zodat u naar hartelust kunt combineren.

Fidrio vaas Sunrise model Alore
Prachtige serie van het merk Fidrio Glas "Sunrise" model Alore met een hoogte van 22 cm. Al het glas van Fidrio is met de mond geblazen en verder met de hand afgewerkt. De serie Sunrise heeft de prachtige kleuren licht en donker oranje wat werkelijk lijkt op de kleur van de opkomende zon.
glazen vaas serie Sunrise model Belly
Serie "Sunrise" model Belly
Glazen Fidrio vaas model Organic serie Sunrise
Serie "Sunrise"model Organic
Glazen vaas Sunrise model Mio
Serie Sunrise model Mio

Fidrio glazen vaas Coloures model Wave

Fidrio vaas Coloures model Wave

Fidrio glazen vaas Art Lines model cilinder

Fidrio vaas Art Lines model silinde

Fidrio glazen vaas Graphic model bolvaas

Glazen Fidrio vaas Graphic

Fidrio glazen vaas Splendor

Fidrio glazen vaas Splendor
Coloured stripes glazen Fidrio vaas
Fidrio glazen vaas model Mio uit de serie Coloured Stripes. Met de mond geblazen en verder met de hand afgewerkt. Prachtige kleurencombinatie in een patroon van golvende streepjes. Hoogte van deze vaas is 26 cm
Fidrio vaas Art met een hoogte van 57 cm
Uit dezelfde serie Coloured Stripes van het bekende merk Fidrio Glas komt dit uitzonderlijke mooie model Art met maar liefst een hoogte van 57 cm. Uitvoering uiteraard ambachtelijk met de mond geblazen.
Mixed Colours glazen Fidrio vaas
Fidrio glazen vaas uit de serie Mixed Colours model Toronto. Vrolijke kleurencombinatie met als hoofdkleur fel oranje. Deze vaas heeft een hoogte van 27 cm. Een vlekkenpatroon sieren de witte ondergrond
Wave vaas van Fidrio glas serie Mixed Colours
Ook uit de serie mixed Colours komt dit model Wave met een sierlijke golvende bovenzijde. De hoogte van deze vaas is 35 cm. Een ware aanwinst voor uw interieur. Geschikt voor het plaatsen van bloemen of andere decoratie. De vaas heeft een zware uitvoering

Fidrio Glazen vaas Sensation model Bloom

Fidrio glazen vaas Sensation model Belly

Fidrio glazen vaas Sensation model Decoroso

Deze vaas heeft de duidelijke Scandinavische sfeer en komt uit de collectie van het Deense merk Kähler. Gemaakt van keramiek met een stijlvol maar toch eenvoudig streepdessin. De vaas is in meerdere kleuren te bestellen.

 

 

Onderstaand nog 2 modellen van vazen uit de collectie van een Scandinavische merk

Deze vaas draagt de naam “Urna” en komt uit de collectie van het Scandinavische merk Marimekko. Uitgevoerd in glas in de kleur groen. Deze vaas is met de mond geblazen, dus echt vakwerk.

Afbeelding rechts een glazen vaas in bolvorm op een voet van messing in de kleur groen en de linkse afbeelding ook een glazen vaas maar dan in de kleur roze met en voet van keramiek in een donkerdere kleur roze.

Vazen met een geribbelde structuur gemaakt van porcelein

Fidrio glazen vaas model Toronto uit de serie Dynamic
Fidrio glazen vaas serie Dynamic model Toronto met een hoogte van 28 cm. Een prachtige kleurencombinatie op een lichtblauwe ondergrond. Alle glazen items van Fidrio zijn met de mond geblazen en verder ook met de hand afgewerkt, daardoor is geen enkele vaas hetzelfde.
Glazen vaas uit de serie Dynamic model Belly
Ook in de serie Dynamic is het model Belly te bestellen. Een mooi model met een hele dikke buik en een smalle hals. Ook hier is de prachtige kleurencombinatie gebruikt op een lichtblauwe ondergrond.
Serie Botanic model Bloom
Uit de serie Botanic is dit het model Bloom. Een prachtige glazen vaas uit het assortiment van Fidrio glas. Met de mond geblazen en verder puur handwerk. Een ondergrond van blank glas en verder een kleurencombinatie van geel en groen. Hoogte van deze vaas is 30 cm
Botanic glazen vaas model Alore XL
Ook uit de serie Botanic komt dit model Alore XL met een hoogte van 33 cm. Niet 1 item is hetzelfde doordat allen met mond geblazen wordt.

Fidrio glazen vaas Coral model Alore

Fidrio glazen vaas Coral model cilinder

Fidrio glazen vaas Coral model Bloom

Fidrio glazen vaas Mustard model Wave

Vaas “Bubble” uit de collectie van het Zweedse merk AEO gemaakt van keramiek

Dit is de vaas “Unico” uit het assortiment van de het Scandinavische merk Kähler gemaakt van geglazuurd keramiek. Te bestellen in prachtige kleuren.

Dit is de bekende flesvaas “Fidji” van het merk Kosta Boda. Een met de mond geblazen vaas in een prachtige kleurencombinatie. Te bestellen in 2 afmetingen namelijk 29 cm en 36.5 cm

Onderstaand een greep uit de collectie vazen van Fonq

Onderstaand vazen uit de collectie van het merk Fidrio