Tuinverwarming

Tuinverwarming online kopen? grote keuze vuurtafels – tuinhaarden – vuurschalen

Tuinverwarming kan op verschillende manieren zoals bijvoorbeeld met staande of hangende elementen werkend op gas of elektriciteit. Er zijn ook andere manieren bijvoorbeeld de vuurschalen, vuurtafels of haarden gemaakt van Cortenstaal werkend op houtblokken. U kunt daar ook los een barbecue rekje bij bestellen, zodat de tafel of haard een dubbele functie heeft en u geen aparte barbecue hoeft aan te schaffen.  Natuurlijk brengt de tuinverwarming ook sfeer in uw tuin of op het terras tijdens de zwoele zomeravonden.

 

Vuurtafel gemaakt van duurzaam (gekeurd) hardhout. Dit tropische hout heet Cumaru en heeft een prachtige streeptekening. Het frame van de tafel is van aluminium met een poedercoating. De brander wordt prachtig gecamoufleerd door de meegeleverd lavastenen. Deze vuurtafel zorgt voor sfeer tijdens de lange zomeravonden.

Vuurtafel “Juke” uit de collectie van het merk Easy Fires ook deze zijn gemaakt van duurzaam hardhout en heeft een hoogte van 53 cm. De vuurtafel heeft een elektronische ontsteking en dus heel makkelijk aan te steken. Tuinverwarming door middel van deze vuurtafel is een sfeervolle aanwinst voor uw tuin en zorgt ervoor dat u bij wat frisse avonden lekker buiten kunt vertoeven. 

Tuinverwarming kan ook door middel van een vuurschaal. Deze vuurschaal is gemaakt van Cortenstaal met zijn zo bekende roestkleur, die alleen nog maar mooier wordt tijdens het gebruik. Grote ronde vuurschaal waarmee u een gecontroleerd kampvuur kunt maken. U heeft maar een paar blokken hout nodig om een speels vuur te maken en dat komt door de vier gaatjes in de bodem die ervoor zorgen dat er zuurstof bij het vuur kan komen. Deze vuurschaal is te bestellen in verschillende afmetingen vanaf 600 tot en 1500 doorsnede.

Vuurschaal gemaakt van Cortenstaal met een zeer stoer uiterlijk. Bij deze vuurschaal kunt u een BBQ rooster extra bijbestellen, zodat deze vuurschaal een dubbele functie heeft namelijk namelijk uw tuin of terras verwarmen en tegelijkertijd kunt u de vuurschaal gebruiken als barbecue. Ook deze vuurschaal heeft gaatjes in de bodem, zodat er zuurstof bij het vuur kan komen en u met een paar blokken droog hout een sfeervol vuur kan maken.  

Deze vuurschaal heeft een vrij platte vorm zodat u van alle kanten kunt genieten ven het kampvuur. Ook deze vuurschaal is gemaakt van Cortenstaal een vrij onderhoudsloos materiaal in een roestkleur, die alleen nog maar mooier word tijdens het gebruik. Te bestellen in afmetingen namelijk 900 en 1150 doorsnede. U heeft maar een paart blokjes droog hout nodig om de genieten van een speel vuur.

Prachtige drijfschaal van Cortenstaal te gebruiken in vijvers en ook geschikt om op een sokkel te plaatsen. De drijfschaal kunt u vullen met lampenolie en zorgen dat het lont goed is doordrenkt, de lont aansteken en u kunt genieten van een mooi schouwspel van vuur op het water. Te bestellen in een afmeting 600 cm en 1200 cm.

Tuinverwarming door middel van deze vuurschaal op lange poten geeft een warme en sfeervolle uitstraling. Door de hoge poten kunt u op ooghoogte genieten van het kampvuur. Dit is een vuurschaal waarmee u direct ook buiten kunt koken.

Onderstaand enkele sokkels van Cortenstaal voor het ondersteunen van de vuurschalen of drijfschalen

Tuinverwarming door middel van een buitenhaard ook gemaakt van Cortenstaal. Deze tuinhaarden zijn in verschillende maten en modellen te bestellen. Heerlijk genieten van de warmte van uw tuinhaard tijdens de lange zomeravonden die iets frisser zijn van temperatuur.

Tuinhaarden zijn ook te bestellen voor bevestiging aan de wand. Dit is vrij eenvoudig met de meegeleverde strippen en u-profielen. U kunt zelf de hoogte bepalen waar u deze tuinhaard aan de wand wilt bevestigen. Een BBQ rooster is los bij te bestellen. Deze tuinverwarming is gemaakt van Cortenstaal.

De afmeting van deze tuinhaard is 550 cm x 500 cm x 550 cm. Hij is voorzien van een stookrooster, zodat u met een paar blokken droog hout al eem sfeervol vlammenspel kan maken.

Vuurzuil met opengewerkt bovenzijde, waardoor de vlammen een mooi schouwspel leveren. Gemaakt van Cortenstaal en te bestellen in 2 kleuren. Hoogte 100 cm. 

Onderstaand afbeeldingen van hangende tuinverwarming werkend op netstroom.

Tuinverwarming ook wel  “heater” genoemd. Deze terrasverwarmer  heeft een totale hoogte van 220 cm en kan een terras van wel 100 m2 verwarmen. Hij werkt op propaangas buthaangas. Hij is voorzien van wieltjes, zodat het  verplaatsen zeer makkelijk gaat. Twee verschillende modellen. 

Onderstaand afbeeldingen van andere manieren tuinverwarming, zoals bijvoorbeeld vuurkorven en vuurschalen.