Tuinverlichting

Tuinverlichting online bestellen voor een betaalbare prijs

Tuinverlichting / buitenverlichting :  Als de avonden weer langer worden en iedereen weer na een heerlijke zomerse dag lekker buiten wil eten en daarna lang genieten en relaxen in de tuin, terras of op balkon is het heerlijk sfeervol om een mooie tuinverlichting aan te schaffen. Op dit gebied is er heel wat je te koop. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van Solar LED lampen die werken op zonne-energie. Houdt u van modern, landelijk of klassiek, de keuze is enorm.

Wandlampen die tegelijk werken met een bewegingssensor, grondspots, staande lampen, lampen om te plaatsen op een sokkel. Te veel om op te noemen. Tegenwoordig is er ook verlicht meubilair te koop in de vorm van bloempotten, tafels, kubussen en bollen. Ook kunt u bij aanwezigheid van een zwembad, deze met verlichte bollen die drijven op het water verlichten. Mooie grote windlichten is ook een optie om uw tuin, terras of balkon te verlichten. 

Boven- en onderstaande afbeeldingen van lampen zijn een kleine greep uit de collectie van Nostalux op het gebied van de klassieke en landelijke wandlampen, 1 van de grootste bedrijven op het gebied van verlichting. Stuk voor stuk vervaardigd van hoogwaardige materialen. 

Deze windlichten werken op een LED megeleverde lichtbron in de vorm van een sierkaars. U kunt deze lampen zowel binnen als buiten gebruiken. Het materiaal is van hoge kwaliteit. De windlichten worden geleverd in een set van 2 stuks in de vorm van een druppel en een ronde vorm. Op de armatuur zit een automatische dimmer die het windlicht uitzet na 6 uur.

 

U kunt uw tuin extra feestelijk maken door ze met deze lichtsnoeren te verlichten. Verkrijgbaar met blanke, neon en gekleurde lampjes.  

Breng hdet design van uw woonkamer naar uw tuin met deze drie lampen ven het merk EGLO. Gemaakt van staal in de kleur roestbruin. Hoogte 58 cm.

Staande lampen kunt u overal in uw tuin plaatsen. Een rij lampen langs het tuinpad of ergens achter in uw tuin om deze een stukje groter te laten lijken en natuurlijk brengt u met het verlichten van uw tuin sfeer aan.