Tuintafels

Tuintafel online kopen? Groot assortiment eettafels en koffietafels tegen betaalbare prijzen!

Bent u opzoek naar een tuintafel? Wij bieden u een grote keuze aan verschillende soorten tuintafels. Kiest u voor een eettafel of een koffietafel of te ook wel lounche tafel genoemd. De tijd van de witte en blauwe kunststof tuintafels is voorbij.

We zijn met allen weer meer tuinmeubels gaan kopen van duurzaam hout, rotan of aluminium. De kunststof tafels zijn tegenwoordig grotendeels te bestellen in gevlochten vorm ook wel wicker genoemd. Dit is haast niet te onderscheiden van de natuurlijke rotan gevlochten tafels. Met een hardglazen plaat erop voor het stevig staan van kopjes en glazen, haalt u een prachtige tuintafel in huis. Ook de aluminium tafels zijn ruin vertegenwoordig en hebben ook een glazen of kunststof bovenlaag. 

Prachtige tuintafel “Derby” met een bovenblad van vergrijsd teakhout. De tafelpoten zijn gemaakt van aluminium met een poedercoating in de kleur zwart. Als het blad onbehandeld blijft zal het steeds verder vergrijzen.

Foto links tuintafel “Cricket” kan het hele jaar buiten buiten blijven staan met een vergrijsd teakhouten blad u kunt het onderstel zelf kiezen uit vier verschillende kleuren. Foto rechts koffietafel “Mushroom” gemaakt van kunststof in gevlochten vorm in de kleur antraciet.

1e foto Klaptafel “Belle” klassiek model in een nieuw jasje geheel gemaakt van aluminium in een schelpen kleur. foto 2 tuintafel “Derby” in triangelvorm met een prachtig bovenblad van vergrijsd teakhout.

Mooie grote eettafel met een bovenblad van vergrijsd teakhout. U kunt het onderstel zelf uitkiezen uit 4 kleuren hoogwaardig aluminium. Deze prachtige stoere tafel kan het hele jaar buiten blijven en verliest niets aan kwaliteit.

foto links tuintafel “lombok” gemaakt van teakhout. Een modern vormgegeven model met strakke lijnen. foto rechts tuintafel “Icon” geheel gemaakt van gecertificeerd teakhout. U kunt ook kiezen voor een aluminium frame. 2 mooie tuintafels in totaal andere stijl.

Tuintafel “Chesley” gemaakt van het weersbestendige Wicker in een mooie grijze kleur. De tuintafel is vierkant van vorm met een afmeting 90 x 90 cm. Kan dus gewoon het hele jaar buiten staan. 

Linkse foto’s tuintafel “Madoera” een robuuste tafel gemaakt van grove wicker met een doorsnee van 130 cm. Het draaiplateau is niet inbegrepen en moet eventueel los bijbesteld worden. Op de foto rechts ziet u tuintafel “Diva” gemaakt van aluminium met een bovenblad van keramische delen. Deze tuintafel is door het rustige design goed te combineren met vele tuinstoelen.

Rechts op de foto eettafel “Indigo” gemaakt van gevlochten Wicker in een mooie kleur steengrijs. Deze tafel kan het hele jaar buiten blijven staan zonder kleur te verliezen. Prachtig in combinatie met de”Indigo” stoelen en de lichte grijze kussens

Linkse foto tuintafel “Vivre” gemaakt van teakhout ontworpen in een strakke lijn. Deze tafel heeft een stoere uitstraling en is met vele tuinstoelen te combineren. Op de foto rechts afgebeeld koffietafel “Olive” ook gemaakt van teakhout met eveneens strakke vormgeving.

Voor de liefhebbers is dit de robuuste tuintafel “Antiqua” gemaakt van gerecycled teakhout uit Indonesië met 2 schoren in het onderstel. Ook te  bestellen met 2 kruizen in het onderstel. Afmeting van deze prachtige tuintafel is  250 x 170 x 77 cm.

Onderstaand tuintafel “Amalia” gemaakt van A teakhout in klassiek model met bolpoten

Bartafel gemaakt van A kwaliteit teakhout met een hoogte van 105 cm. Te bestellen in meerdere breedte maten. Een robuust model met strakke lijnen, maar toch elegant.

Onderstaand bijzettafeltje van teakhout en een voetenbank/bijzettafel van Wicker

Eettafel “Bilbao” gemaakt van gevlochten kunststof en te bestellen in de kleuren wit/grijs en Kobo/grijs. De tafel heeft een blad van hardglas. Ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Boomstam bartafel gemaakt van Indonische hardhout met een robuuste uitstraling te bestellen in verschillende bladdiktes en lengtematen. De hoogte van deze bartafel is 110 cm

Onderstaand wat modellen van handige klaptafels gemaakt van A kwaliteit teakhout.