Tuinkussens

Tuinkussens online kopen? Groot assortiment effen en gedessineerde stoelkussens

Tuinkussens online kopen en lekker makkelijk laten thuisbezorgen. Grote collectie effen kussens en kussens met mooie prints en dessins. Te bestellen in verschillende diktes. Goede kwaliteit en een heerlijk zitcomfort.

De dessins zijn bijna altijd in verschillende kleurencombinaties te verkrijgen, dus kunt u de juiste keuzes maken. Ook leuk om de effen en de kussens met een dessin te combineren. Heerlijk genieten van de zomer in uw tuin of op uw balkon.

Een stoelkussen met een hoge rug met een witte ondergrond en een prachtige azuurblauw dessin naar de bekende tegeltjes uit Portugal. Staat toch prachtig op een zonnige dag in een Nederlandse tuin. Het kussen wordt geleverd in een sterke opbergtas. Er is ook een roze variant te bestellen. Beide kussens zijn gemaakt van 100% Dralon.

Afbeelding links een stoelkussen met een retro uitstraling een witte ondergrond met een bloemendessin in de kleuren grijs en zwart. Een retro print in een nieuw jasje gestoken. Afbeelding rechts een stoelkussen met een luxe uitstraling een grijze achtergrond met het dessin van een pioenroos. Beide kussens zijn gemaakt van 100% Dralon en worden afgeleverd in een sterke hoes.

Een tuinkussen met een hoge rug een witte ondergrond en een print van teksten waar je blij van word in de kleur zwart. Het andere kussen heeft een wat gewaagdere print van een luipaard in de kleur zand. Beide kussens worden geleverd in een stevige opberghoes, wat dan weer makkelijk is als u de kussens in de winter weer moet opbergen. Allebei de kussens zijn gemaakt van 100% Dralon.

Twee tuinkussens met een frisse kleurig dessin. Het tuinkussen van foto 1 heeft een achtergrond in de kleur grijs en een print van verschillende roze gekleurde rozen met frisse groene blaadjes. Het tuinkussen van foto 2 heeft aan de voorzijde een golvend dessin en aan de achterzijde een streepdessin met al gebruikte kleuren blauw, wit en groen.

Tuinkussen met een ondergrond in blauw of rood met een print van sterren. De tuinkussens komen uit de collectie van Hartman, waardoor kwaliteit is gewaarborgd. De kussens zijn gemaakt an een combinatie van katoen en Polyester. Bevestiging aan de stoel gaat door middel van banden en touwtjes.

uit de collectie van het merk Hartman komt dit kussen wat de naam “Linde” draagt. Felle kleur achtergrond groen of rood en een dessin wat in bescheiden kleuren is. Een prachtige combinatie van kleuren. De vlinders zijn toch sprekend ook zal zijn ze in de kleuren grijs en pasteltinten. 

Afbeelding links toont het tuinkussen van het merk Madison met een grijze ondergrond en een grafische dessin van bladeren bloemen en afbeeldingen van engelen. foto rechts toont ook een kussen van Madison maar dan vooral in pasteltinten en prachtige pioenrozen.

Onderstaand een eenvoudig streeppatroon maar toch elegant brede en smalle strepen in 2 kleuren te bestellen

een tuinkussen met een grijze ondergrond en een dessin van verschillende cirkels in de kleuren wit, groen en zwart of de andere variant met cirkels in de kleuren wit, zwart en orange. Beide kussens hebben een hoge rug en zijn gemaakt van een mis van katoen en polyester.

Tuinkussen met een hoge ruk met een achtergrond van wit en lichtgrijs in een bloemendessin. U kunt kiezen voor het felle streepdessin in de kleuren roze en lime. Het streepdessin heeft horizontale en verticale strepen

Onderstaand tuinkussen Barcelona te bestellen in drie kleuren met een strak dessin.

Tuinkussen uit de collectie van het merk Hartman met een gebroken witte ondergrond en het dessin van tropische bladeren. Verkrijgbaar in twee kleuren namelijk groen en grijs.