Tuinbanken

Tuinbanken tegen betaalbare prijs online kopen

Tuinbanken, ze zijn er in alle soorten en maten en u heeft de keuze uit verschillende materialen, meestal (weersbestendige) materialen zoals bijvoorbeeld hout en kunststof en metaal ook wel Wicker genoemd in een gevlochten constructie. Dat zorgt er weer voor dat er bijna geen onderscheid is tussen gevlochten riet en Wicker. Wicker is simpeler in het onderhoud u kunt het gewoon met water afspuiten. De soorten hout die worden gebruikt voor tuinbanken zijn teakhout, bamboe en andere hardhout soorten. Vaak kunt u de houten tuinbanken in uw favoriete kleuren beitsen. De Wicker soorten kunt u vaak al in vele kleuren bestellen.

Twee zeer mooie tuinbanken vervaardigd van teakhout met ronde rugleuningen. U kunt deze banken ook in een kleur beitsen naar keuze. Deze tuinbanken worden ook wel bananenbanken genoemd.

Onderstaand houten tuinbanken met rechte leuning en een tuinbank die rondom een boom geplaatst kan worden

Dit is de 3-zitsbank “Bilbao” gemaakt van kunststof vlechtwerk en is verkrijgbaar in de kleuren wit/grijs en grijs. Wordt geleverd inclusief de extra dikke kussens die gemaakt zijn van Polyester. 

Onderstaand nog enige prachtige exemplaren vervaardigd van hetzelfde materiaal

Het kan ook een stukje strakker en eenvoudiger, maar niet minder mooi met deze houten tuinbanken model “Javaan bank” met opengewerkte bovenzijde. Gemaakt van teakhout en in  2 maten te bestellen

Dit is de prachtige loungebank “Ibiza” met verstelbare rugleuning. Een aluminium frame met een bekleding van gevlochten kunststof in de kleur wit/grijs. Deze bank wordt geleverd inclusief de extra dikke kussens.

Lido loungebank bestaat uit losse units, zodat u de bank helemaal zelf kunt samenstellen

Onderstaand nog 4 stijlvolle en luxe voorbeelden van heerlijke loungebanken

Links onder 2 prachtige banken van rotan en rechts een exclusieve zogenaamde parkbank