Theepotten

Theepotten !! grote keuze tegen betaalbare prijzen – online kopen

Theepotten online kopen – en lekker makkelijk laten thuisbezorgen. Met de komst van het theezakje om 1 kopje thee te zetten is de grote theepot een beetje in de verdrukking gekomen. Gelukkig zijn er nog genoeg mensen die liever een pot thee zetten om gezellig met familie of vrienden thee te drinken.De keuze in soorten theepotten is gelukkig op peil gebleven.  Er is toch noch steeds vraag naar de klassieke theepot, maar een strakke en moderne stijl doen er ook niet voor onder. Ook populair zijn de theepotten 2 in 1, dus een kop en schotel met een theepotje er bovenop.

Afbeelding links een strakke theepot / thermoskan van het  Scandinavische merk Stelton met een strakke lijn in 4 kleuren te bestellen. De rechtse afbeelding een theepot met een klassieke en elegante uitstraling uit de collectie van Royal Copenhagen met een witte ondergrond en blauw dessin

Scandinavië op zijn best!!  Theepot gemaakt van keramiek met een houten onderzetter en een metalen theezeefje. Een theepot die te thee lekker warm houd en een inhoud heeft van 1,5 liter. Te bestellen in de kleuren rood, zwart en wit. Keramiek in licht glanzende uitvoering. Zeer stijlvolle strakke maar sfeervolle theepot.

Links is de theepot / thermoskan afgebeeld uit de collectie van Eva Solo. Dit merk staat garant voor een strakke maar toch heel elegante stijl. Te bestellen is zes kleuren. De theepot / thermoskan heeft een inhoud van 1 liter. Op de afbeelding rechts is een typisch in Scandinavische ontworpen theepot afgebeeld uit de collecte van broste Copenhagen. Een theepot die met de hand is gemaakt met een inhoud van 1,3 liter.

een moderne theepot / thermoskan met een klassiek tintje. De globe thermoskan is te bestellen in 5 kleuren en heeft een inhoud van 1 liter. Het tuitje is schenkvriendelijk, dus geen geknoei. De andere theepot komt uit de collectie van Royal Copenhagen in de kleur zwart met als speciaal detail het handvat van bamboe. Het porselein heeft een geribbelde structuur.

Dit is de theepot “Unikko” uit de collectie van het merk Marimekko. De vorm van de theepot heeft een link naar de klassieke Japanse stijl. Gemaakt van porselein met de keuze in een rood of zwart dessin. De inhoud van de theepot is 0,7 liter. 

Twee prachtige stijlen, de klassieke en zeer elegante stijl van Royal Albert in pastelkleuren met rozen dessin of de theepot van Aezberg in effen kleur wit. Beide gemaakt van porselein.

Uit de collectie van het merk Arzberg komt deze theepot  “Tric” met een inhoud van 1.15 liter. Gemaakt van porselein te bestellen in de kleuren geel, groen, rood en blauw

3 theepotten met een verschillend uiterlijk, maar alle drie even mooi in stijl en elegantie. Bij bijna alle theepotten zijn er andere items bij te bestellen, zoals kop en schotels, bordjes, schaaltjes enz.

Onderstaand theepotten die gemaakt zijn van metaal met een zeer stoere uitstraling maar niet minder elegant

Deze 3 theepotten zijn ontwerpen uit de PIP STUDIO gemaakt van aardewerk met meestal een zeer elegant en romantische dessin. De theepotten zijn te bestellen in verschillende maten en vormen en ruime keuze uit kleuren en dessins.