Spreien

Spreien en Quilts online kopen – Diverse kleuren en dessins – grote keuze

Een beddensprei is eigenlijk een kleed, waarmee het opgemaakte bed word afgedekt.  Altijd strak en netjes. De hotels maken vaak gebruik van een sprei ook wel eens plaid genoemd. Bij de meeste mensen is de sprei een beetje uit de gratie geraakt, maar is nu weer duidelijk door de grote keuze aan spreien en plaids weer op de weg terug.

Wij vinden de prints van het dekbed goed genoeg en hebben geen behoefte om daar nog eens een sprei overheen te doen. Je bed is wel strak opgemaakt met een sprei. Het is toch ook wel de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de verschillende website’s, want het assortiment is duidelijk verbeterd. De dessins en de structuur van de stof is niet meer oud-bollig, maar trendy en zeer kleurrijk. De luxe doorgetikte spreien zijn ook nog steeds van de partij. Deze spreien geven aan uw slaapkamer een luxe uitstraling.

Dit is de beddensprei “Mira” in een 100% katoenen structuurstof. Bij bestelling steunt u het fonds “cotton made in Africa”. Deze sprei heeft geen vulling en kan gewassen worden in de wasmachine. Te bestellen in 2 kleuren namelijk blauw en grijs.

Luxe beddensprei uit de collectie van het merk Heine home gemaakt van 100% polyester. Deze sprei is omkeerbaar en te bestellen in de kleur taupe/beige. Het motief is een stempeldruk.

Links de Luxe doorgestikte sprei van 100% katoen te bestellen in 2 kleuren en rechts de een sprei ook doorgestikt in een prachtige zwart wit kleur. Ook deze is nog in andere kleuren te bestellen.

Onderstaand een beddensprei met het romantische dessin van vogels en bloemen

Uit de collectie van Westfalia komt deze sprei met een prachtig streepdessin in 2 kleuren te bestellen namelijk bruin en rood. Drie verschillende ledikant maten.

Deze sprei heeft een hoge decoratie waarde en is te bestellen in drie kleuren gemaakt van 100% Polyester. Deze sprei is in doorgestikte vorm. Er zijn 5 ledikant maten leverbaar.

Deze spreien komen ook uit het assortiment van Westfalia en is te bestellen in vier kleuren. De onderzijde is gemaakt van polyester watten en is doorgestikt. Prachtige sprei om uw bed strak op te maken.

Spreien met een romantisch vintage uiterlijk bezaaid met bloemen in pastelkleuren. In figuren doorgestikt. Het is mogelijk om bij de sprei de losse kussen bij te bestellen. Een prachtig exemplaar uit de collectie van Clayre & Eef

Clayre & Eef staat garant voor pure romantiek in uw slaapkamer in de vorm van deze drie spreien. Of u nu kiest voor strepen, bloemen of sterren ze zijn alle drie erg mooi. Ze zijn gemaakt van een combinatie van katoen, linnen en polyester en doorgestikt.

Prachtige beddensprei in wafelstructuur. Te bestellen in verschillende kleuren en maten. De kleuren zijn onder andere pastelgroen, blauw en grijs.

Bedsprei Memphis uit de collectie van het merk Sleeptime. Een zeer elegante beddensprei met een doorgestikt grafische dessin. Te bestellen in de kleuren antraciet, taupe, creme en wit

Bedsprei “Clara” uit de collectie van het merk Sleeprime gemaakt van een 100% microvezel, wat weer zorgt voor kleurvastheid en het materiaal droogt snel. Het dessin doet brocant aan en is zeer elegant.

Prachtige Cinderella Sprei / Plaid gemaakt van 100% katoen in gebreid patroon. Leverbare kleuren zijn White en Sand. Afmeting 130 x 170 cm. Past in alle interieurs. Een zeer elegant item.

Onderstaand de Damai Ritual bedsprei. Heerlijk zacht en zeer elegant patroon.

Een bedsprei heeft 2 functies namelijk om overdag uw dekbed of dekens stofvrij te houden en als u gaat slapen misschien als u daar behoefte aan heeft voor extra warmte kant zorgen.

Onderstaand plaids die in koude dagen voor wat extra warmte kunnen zorgen op de bank of op uw bed!