Serveerschalen

Serveerschalen online kopen? Bekijk alle serveerschalen bij online-gevonden.nl

Serveerschalen online kopen !!!  Op je gemak een keuze maken en lekker makkelijk ook laten thuisbezorgen. Serveerschalen zijn er in vele materialen, afmetingen en voor iedere portemonnee beschikbaar. De liefhebbers van mooi servies kiezen vaak voor porselein en sparen dan geleidelijk het hele servies bij elkaar. Serveerschalen van andere materialen zoals metaal, keramiek of aardewerk kunnen net zo elegant zijn.  

Een prachtige set schalen uit de collectie van Villeroy & Boch gemaakt van premium porselein in de kleur wit. Een serie schalen met een strakke lijn. In deze serie “Urban Nature” heeft u de keuze uit veel modellen schallen, zowel diepe als platte schalen. 

Drie schalen uit andere series. Bijvoorbeeld de Schaal met het dessin van kleine roosjes uit de collectie van Royal Albert, de schaal Paratiisi uit de collectie van Arabia en de Hibiscus saladeschaal van het merk Wegdwood. Alle drie gemaakt van premiun porselein. 

De serie “Tric” uit de collectie van het merk Arzberg is behoorlijk uitgebreid met items. In deze serie zijn te bestellen, schalen, borden, theepotten, kopjes en andere items. Keuze uit verschillende vrolijke kleuren. U kunt natuurlijk ook een combinatie in kleuren maken, dat zorgt voor een leuke afwisseling.

Linkse afbeelding een prachtige dekschaal / terrine “Petite Fleurs” uit de collectie van Villeroy & Boch gemaakt van premium porselein. Afbeelding rechts een schitterende witte dekschaal “Jasper Conrad” van Wedgwood

Deze schalen een soepterrine en een groenteschaal komen uit het assortiment van Wedgwood. De naam van deze serie is “Renaissance”. Gemaakt van Fine Bone Porselein in de kleur wit met een schitterend blauw dessin. 

Uit de collectie van het merk Arzberg komen deze serveerschalen. De collectie heet “Profi” en bestaat uit verschillende maten diepe en platte schalen.  Beschikbaar in verschillende kleuren zoals blauw, roze en groen. De hele serie serveerschalen is gemaakt van porselein en straalt pure elegantie uit.

Servies “Artesano Provencal” uit de collectie van Villeroy & Boch. Een prachtig servies met een witte ondergrond en een zeer mooi dessin. Gemaakt van porselein. Dit zijn 2 platte serveerschalen uit deze serie namelijk een zuurschaaltje en presenteerblad versus schaal.

Deze serveerschaal komt uit de serie “New Wave” van het merk Villeroy & Boch. Een spierwit servies met een mooi design van strakke lijnen en vormen die vloeiend bij elkaar passen. Het hele servies is gemaakt van Premium porselein.

Deze schalen komen uit de collectie van het beroemde Italiaanse merk Alessi en zijn ontworpen door de Australische ontwerper Adam Cornish. Hij staat vooral bekend om zijn organische vormen, waar je vaak twee keer naar moet kijken. Deze schaal is gemaakt van roestvrijstaal 

Linkse afbeeldingen een glazen serveerschaal uit de collectie van het merk Iittala. De ontwerper was geïnspireerd door het smelten van het ijs in Lapland en ontwierp dit glasservies. Op de afbeeldingen rechts een stoere serveerschaal van met een zo typisch Scandinavische design

Schaal “Alvar Aalto” uit de collectie van het merk Iittala . De ontwerper was geïnspireerd door de golven en verwerkte dat in deze prachtig serie glazen schalen. De serveerschaal is te bestellen in de kleuren blank, blauw, groen en bruin. Puur vakmanschap met de mond geblazen.