Poefs

Poef online kopen? grote keuze alle woonstijlen

Wat is een poef? Een hoger kussen dat u kunt gebruiken om op te zitten of om bijvoorbeeld als voetensteun te gebruiken. De poef zelf komt oorspronkelijk uit het midden-oosten en was vaak van leder met prachtige en veelkleurige patronen.  Tegenwoordig worden poefs aangeboden door elk woonmerk. De keuze van het materiaal waar de poef van is gemaakt is behoorlijk groot. Bijvoorbeeld leder, katoen, fluweel en zelfs van rotan waarop u dan zelf naar keuze kussens kunt opleggen. Meestal zijn de vormen rond of vierkant met en uitzondering daar gelaten. Populair zijn de poefs in gebreide vorm. Ook daar is de keuze van de kleur bijzonder groot. De poefs die gemaakt zijn van oude spijkerbroeken zijn ook erg in trek. Het moet natuurlijk wel bij je interieur passen. Welke woonstijl u ook heeft een poef is te verkrijgen in alle woonstijlen. Ook is het leuk om een poef in een andere woonstijl dan de uwe te gebruiken om een leuk contrast te krijgen. 

Een voorbeeld van een gebreide poef gemaakt van 100% katoen met een doorsnede van 50 cm. Te bestellen in drie kleuren. Deze poef komt uit de collectie van Kave Home. Een specialist op het gebied van wonen

Onderstaand enkele voorbeelden van poefs die gemaakt zijn van jute op een grove manier gevlochten

Poefs zijn ook te bestellen in een strakke vorm en effen van kleur, zodat combineren met kleuren vrij gemakkelijk word. Kies bijvoorbeeld voor een effen grijze, rode of grijze met een klein geweven patroon poef.

 

Onderstaand poefs in gebreide uitvoering met kabelpatroon.