Placemats

Placemats en schootkussens online kopen?

De placemat is eigenlijk de vervanger van een tafelkleed of een tafelzeil. Je hebt verschillende soorten, de placemats gemaakt van stof meestal van katoen om het wassen in de wasmachine goed te laten verlopen en de harde placemats gemaakt van kurk of kunststof. De placemats van kurk hebben een geplastificeerd bovenlaagje, zodat u het met een vochtige doek gemakkelijk kunt schoonmaken. De kunststof placemats zijn vaak dunner. De keuze is dessins is vrij groot. Ook voor de kinderen zijn er placemats met de afbeeldingen van dieren of hun favoriete sprookje. Schootkussens of ook wel laptray’s genoemd zijn een placemat / dienblad met een kussen eronder voor zoals het woord ook zegt lekker op de bank of stoel plaats te nemen met het schootkussen op uw bovenbenen en uw bord met voedsel erop te zetten en terwijl naar uw favoriete tv programma te kijken. Ook kunt u dit schootkussen gebruiken om bijvoorbeeld  uw laptop op te zetten.

Deze placemats hebben de afbeelding van dieren op een witte achtergrond. Ze zijn per 4 stuks verpakt in een doos. De afmeting van deze placemats is 40 x 30 cm. Dit zijn placemats in een harde uitvoering van kurk.

Afbeelding links de placemats “Barcelona” en “Madrid” een dessin van tegelwerk en rechts de vrolijke placemats “Regenwoud” Alle drie in harde uitvoering van kurk en per 4 stuks verpakt in een doos.

Onderstaand nog wat afbeeldingen van andere harde placemats met verschillende dessins

Schootkussens een fijne manier om eens een keer te eten terwijl u naar uw tv programma kunt kijken. De schootkussens of ook wel Laptray’s genoemd zijn allemaal in de maat 43 x 33 cm.  

Onderstaand nog een greep uit het assortiment van schootkussen / Laptray’s

De schootkussens zijn ook te bestellen met afbeeldingen op het meer romantische vlak zoals bijvoorbeeld deze kudde schapen. Het kussen is gevuld met kunststof balletjes en de bekleding is van 100%. Het kussen is niet los te maken.

Uit de collectie van het Romantische en landelijke woonmerk Clayre & Eef komen deze placemats gemaakt van katoen met links een dessin van zomerbloemen op een witte achtergrond en rechts een dessin van radijsjes en bietjes om ook tevens een witte achtergrond. Als speciaal detail een rode geruite rand. De placemats zitten in een verpakking van 6 stuks en hebben ieder een afmeting van 48 x 33 cm

Onderstaande afbeeldingen komen ook uit de collectie van Clayre & Eef ook deze zijn gemaakt van katoen

Onderstaande afbeeldingen zijn afkomstig uit de collectie van verschillende Scandinavische merken