Metalen dierenfiguren

Metalen dierenfiguren van Primus online kopen tegen een betaalbare prijs

Metalen dierenfiguren van het merk Primus hebben een hoge kwaliteit en zijn goed afgewerkt. Geschikt voor gebruik in uw interieur of buiten op het terras, balkon of tuin. Populair zijn momenteel de exotische Flamingo’s en de pauwen, maar dat wil niet zeggen dat de kippen, hanen, eenden en andere vogels niet meer verkocht worden. Het is maar net wat voor sfeer u in uw interieur of tuin en op het terras wilt bereiken. 

Metalen dierenfiguren in de vorm van een haan. Afbeelding links een haan met een hoogte van 39 cm en heel kleurrijk. Foto rechts een hanenbeeld in de kleuren zwart/wit met een hoogte van 48 cm. Beide zijn gemaakt van metaal en geschikt voor in uw tuin of op het balkon en terras.

Twee metalen dierenfiguren in de vorm van vogels. Een pauw en een zeemeeuw (kokmeeuw)  twee heel verschillende dieren, maar allebei zeer mooi gemaakt. De pauw heeft een prachtige fantasiestaart en is vooral in de kleuren groen en blauw. De totale hoogte inclusief staart is 57 cm. De zeemeeuw is in de kleuren grijs/wit en heeft een hoogte van 29 cm

Twee metalen dierenfiguren in de vorm van een exotische flamingo. De ene vooruit kijkend en de andere omkijkend. Beide hebben een totale hoogte van plm 81 cm. en zijn in de kleuren roze en pink. Ook leuk om per stel in uw tuin te plaatsen. De beelden worden geleverd inclusief beugel om ze vast te zetten in de grond. 

Bij de pelikaan op de linkse afbeelding  heeft een grovere structuur en is prachtig van kleur. De totale hoogte is 48 cm hoog. Op de rechtse afbeelding een bosuil met op de buik een opengewerkte veren structuur. De hoogte van de bosuil is 36 cm

Metalen dierenfiguren in de vorm van een parkiet. De ene in de kleur groen/geel en de andere in de kleur blauw. Beide hebben een hoogte van plm 19 cm en een breedte van 30 cm. Deze metalen dieren zijn van het merk Primus en komen dicht bij de werkelijkheid.

Links op de foto een metalen dierenfiguur in de vorm van een eend (woerd) met een totale hoogte van 48 cm. De kleuren komen prachtig overeen met de werkelijkheid. Op de rechtse foto een beeld in de vorm van een fazant met een afmeting van hoog 36 cm en breed 57 cm.

Dierenfiguren in de vorm van vogels. De ene een papegaai in de kleur blauw/geel met een hoogte van 33 cm en een breedte van 66 cm en de andere in de vorm van een kaketoe in de kleur wit met een afmeting van hoog 42 cm x breed 40 cm