Keukentextiel

Keukentextiel online kopen ? groot assortiment keukendoeken en theedoeken

Onder keukentextiel vallen artikelen zoals thee-en keukendoeken, broodmandjes van textiel, pannenlappen, ovenwanten en alles wat ook te maken heeft met het aankleden van de tafel zoals tafelkleden in veel verschillende afmetingen. Ook schorten vallen onder keukentextiel, hoewel de Nederlandse vrouwen en mannen niet meer vaak een schort aan heeft tijdens het koken. Er word vaak alleen nog maar een schort gedragen  bij het bereiden van eten op de  barbecue. Bij het aankleden van uw tafel als er gasten komen eten heeft het papieren servet de plaats ingenomen van de elegante stoffen servet. In de horeca worden nog wel vaak servetten van textiel gebruikt. 

Keukendoek Star komt uit de collectie van het merk DDDDD. Een keukendoek gemaakt van 100% katoen, die snel droogt. De afmeting is 50×55 cm. Te bestellen in de kleuren grijs, zwart, taupe en rood. U kunt bij onze collectie vaak dezelfde theedoeken bestellen.

Deze keukendoek”Kitchen” komt ook uit de collectie van het merk DDDDD. Een geruite theedoek met een witte rand met afbeeldingen van keukengerei. Een geruite theedoek doet dan wel aan vroegere tijden denken, maar deze springt er dan toch wel uit. Gemaakt van 100% katoen en droogt lekker snel op. 

 

 

 

Keukendoek “Lace” merk DDDDD (betekend De doek Die Direct Droogt) . Mooie zwarte effen keukendoek met een randafwerking met een knipoog naar kant. Te bestellen in de kleuren zwart, zand en grijs.

Keukendoek “Ristretto” heeft een versiering van koffiekopjes, koffiebonen en de tekst met de verschillende soorten koffie. Reuze gezellig uiterlijk toch? 

Bij de meeste keukendoeken uit onze collectie van DDDDD is er een bijpassende theedoek verkrijgbaar

Geruite theedoeken, maar dan in een nieuw jasje gestoken blijven trendy op het gebied van de keukentextiel. Ze zijn nog nooit echt uit het assortiment verdwenen. 

Links op de afbeelding de theedoek “Africa” met een een dierenprint in de kleur zwart/wit. Prachtige theedoeken die zorgen voor een exotisch sfeertje in de keuken.

Onderstaande pannenlappen en ovenwanten een onmisbaar item bij het koken en bakken

Onderstaand romantische gastendoekjes ook te gebruiken als keukendoek

Onderstaand de romantische broodmandjes uit de collectie van Clayre & Eef gemaakt van textiel, wel wasbaar.

Een greep uit de grote collectie tafelkleden van het merk Clayre & Eef wat weer garant staat voor romantiek

Voor diegene die toch graag een schort dragen bij het koken !!!

Onderstaand nog wat keukentextiel artikelen uit de collectie van Fonq