Keukenapparaten

Alle elektrische keukenapparaten online te bestellen

Elektrische keukenapparaten hebben ons leven in de keuken een stukje eenvoudiger en ook plezieriger gemaakt. Tegenwoordig hoeven we niet meer koffie te zetten op de ouderwetse manier, maar beschikken wij over apparatuur dat met 1 druk op de knop het lekkerste bakje koffie, espresso of cappuccino maakt. Dankzij de pads en de cups kunnen we kiezen uit vele smaken koffie. Voor die personen die heel graag taarten en koekjes bakken zijn de keukenmachines super handig. Het deeg wordt automatisch gekneed.  De prijzen van keukenapparatuur  variëren enorm, dus is er voor ieder budget apparaat te koop. Tegenwoordig zijn er diverse apparaten die voor het plezier zijn gemaakt. zoals chocolade fonteinen, popcornmachines, wafelmachines en ook een apparaat om cupcakes mee te maken. 

Waterkokers zijn niet meer uit onze keuken weg te denken. Trek in een kop thee is nu een kwestie van waterkoker vullen en binnen een paar minuten kunt u beschikken over kokend water om bijvoorbeeld een lekkere kop thee of koffie te maken. 

kofiezetten met een Senseo of Dulce Gusto apparaat

Koffiezetten werkt totaal anders toen het koffieapparaat Senseo op de markt werd gezet. Er zijn inmiddels miljoenen apparaten verkocht. Het was een samenwerking tussen Douwe Egberts en Philips. Een belangrijk voordeel van de Senseo is dat de koffie niet langer warm gehouden hoeft te worden op een plaatje en dus minder energie kost. De koffiepads zijn op het gebied van smaak al behoorlijk uitgebreid. De pads zijn wel een stuk duurder. Ook een koploper is de Nescafe Dolce Gusto, dit apparaat maakt gebruik van cups in plaats van pads.

 

Melkopschuimers voor een heerlijk kopje cappuccino

Blenders voor het maken van Smoothies en Shakes

Met een blender kunt de heerlijkste Shakes en Smoothies maken met vers fruit, sap en melk of yoghurt. Ook zijn smoothies met het gebruik maken van verschillende groeten hip en natuurlijk ook gezond

Broodroosters en broodbakmachines

Met een broodrooster kunt u heerlijke sneetjes brood roosteren wordt ook wel eens toast genoemd. Een broodbakmachine is hele andere koek, daarmee bakt u zelf volautomatisch uw brood. U hoeft alleen de ingrediënten toe te voegen en na 3 uur is uw brood klaar.

Chocoladefonteinen, wafelapparaten, popcornmachines pure funcoocking

Organiseer uw eigen filmavond en maak met deze popcornmachine overheerlijk popcorn voor de hele familie. Wafels bakken gaat tegenwoordig eenvoudig met de elektrische wafelapparaten. Uw kunt kiezen uit apparaten die 2 of meerdere wafels tegelijk kunnen bakken.

Organiseer een fondue avond voor vrienden

Fondue is een gerecht waarbij u verschillende kleine stukjes vlees, groenten of fruit doopt in een warme of hete vloeistof. Denk bijvoorbeeld aan olie, kaas of chocolade

 

Frituren met of zonder olie

Frituren kunt u op 2 manieren doen, de 1e is met een elektrische friteuse in de olie en de 2e manier is zonder olie met hete lucht.

Bakplaat, grill, gourmetstel

Magnetrons en bakovens zijn artikelen waar wij niet buiten kunnen in onze keuken

Elektrischekookplaten 1, 2 en 4-pits

Grote keuze uit keukenmachines en mixers

Elektrische stoomkokers handig voor bijvoorbeeld rijst en groenten

vruchten uitpersen met een citruspers of sapcentrifuge