Houten Wandklokken

Houten wandklokken

Een klok aan de muur is naast erg handig ook erg mooi als decoratie. Je hebt veel verschillende soorten klokken zoals metaal, maar ook houten wandklokken. Wanneer een wandklok gemaakt is van hout, krijgt deze vaak een landelijke en natuurlijke uitstraling. Hierdoor past deze goed in een landelijk interieur. Momenteel is landelijk een erg populair thema. Deze prachtige, houten wandklokken zijn een selectie uit de vele mogelijkheden. Deze selectie bevat unieke houten wandklokken, die een blikvanger zijn in huis. Hier vindt u momenteel de mooiste, meest unieke en betaalbare wandklokken om uw huis net dat ‘ietjes meer’ te geven.  

Wandklok Newgate
Dit is een prachtige, houten wandklok van het merk Newgate. De klok heeft een natuurlijke uitstraling en past mooi in een landelijk interieur. De klok is een combinatie van hout en glas. De wandklok heeft een diameter van 45 centimeter. Door het strakke design, de landelijke sfeer en de duidelijke creme witte cijfers is deze klok een blikvanger in huis.

Wandklok NeXtime

Wandklok Nextime
Deze unieke, opvallende wandklok is gemaakt van stof en hout. Meestal worden hout geassocieerd met landelijk, maar deze klok is dat niet. De klok past juist mooi in een moderne inrichting door zijn blauwe kleur en gele cijfers. De klok is van het merk Next time en heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding. Dezelfde klok is ook nog in het groen verkrijgbaar.
Wandklok Paris
Deze prachtige wandklok gemaakt van hout geeft de tijd weer in Romeinse cijfers. De klok heeft een landelijke uitstraling en bevat 3 verschillende, rustige kleuren. De klok is een echte eyecatcher en is een toevoeging in het interieur. De klok is van het woonmerk Clayre en Eef een prima prijs-kwaliteit verhouding.
Wandklok felblauw
Deze opvallende wandklok is een blikvanger in huis. De klok heeft een vrolijke blauwe kleur met een blauwgroene rand. De klok bevat bruine wijzers en op de klok zie je een soort spinneweb, waar de punten uitkomen op de plek van de cijfers. Erg uniek design die vooral past in een modern interieur. Een klok voor iemand die een keer wat anders wil.
Wandklok ster
Een wandklok met een druk design in een mooie naturel kleur. De klok is uniek om zijn design en het lijkt alsof je een ster aan de muur hebt. Wel een ster waar je de tijd op kan zien. De klok is gemaakt van hout en de tijd is af te lezen door middel van streepjes.
Wandklok met frame
Deze aparte wandklok is gemaakt van hout en heeft een uniek design. De wandklok is in het zwart met lichtbruine, houten wijzers. Over de klok is een frame gebouwd in een prachtig design. Dit is een echte blikvanger in huis en de klok maakt jouw interieur uniek.
Wandklok Riverdale 1

Deze houten wandklokken van het woonmerk Riverdale is een echte musthave. Naast dat de klok een uniek design heeft, kan deze ook nog eens in bijna elke interieurstijl worden geplaatst, maar de klok komt wel het best tot zijn recht in een industriele stijl.  De klok heeft ook een stoere uitstraling en is een combinatie van zwart en grijs.  De klok bevat de gewone cijfers en de wandklok heeft een diameter van 38 centimeter. Op de rechter foto’s zie je de klok als voorbeeld in een woonkamer. Hier zie je hoe kleuren en het design tot zijn recht komen. Zoals u kan zien, zijn er in dezelfde kleuren en stijl meer accessoires verkrijgbaar. Hierdoor kan de decoratie mooi op elkaar worden afgestemd.

Wandklok Riverdale
Wandklok lichtblauw
Wandklok naturel oranje
Wandklok blauw en oranje
Wandklok de wereld
Deze wandklok is speciaal gemaakt voor de echte reisliefhebber of wereldliefhebber. De klok is namelijk in de vorm van een wereldbol. De wandklok is zwart en de continenten en landen zijn bruin. De klok is gemaakt van mdf en past perfect in een landelijk interieur.
Deze wandklok geeft jou een echt strandgevoel. De klok heeft namelijk een nautische uitstraling en zou makkelijk in een interieur aan zee kunnen hangen. De klok heeft een lichte kleur, gemaakt van mdf hout en de cijfers op de klok zijn gemaakt van touw. De klok is een echte blikvanger in huis.
Wandklok MDF licht
Deze houten standklok heeft een simpel en strak design. De cijfers zijn in Romeinse stijl gemaakt en de klok heeft een elegante uitstraling. Door de lichte kleur, het strakke design en de elegante uitstraling past deze klok in vrijwel ieder interieur. De klok maakt je wooninterieur helemaal af.