Hanglampen

Hanglampen

Een hanglamp is niet alleen bedoeld om als lichtbron te dienen. Een hanglamp is een belangrijke sfeerbepalende accessoire voor de woonkamer of andere ruimte. Een hanglamp hoort ook precies bij de rest van de meubels en inrichting te passen om het interieur compleet te maken. De keuze in hanglampen is dan ook bijna oneindig. Het zoeken naar de juiste hanglamp kan dan ook best vermoeiend en tijdrovend zijn. U kan dan ook het beste online zoeken naar een geschikt hanglamp. Dat kan lekker vanuit uw eigen huis en ook nog eens elk uur van de dag. Ook het vergelijken van de verschillende aanbieders wat betreft uiterlijk en prijs gaan online veel makkelijker dan offline.

Lampen met geperforeerde kap

Hier ziet U een aantal hanglampen waarbij direct opvalt dat het grote stoere grove lampen zijn vaak met een industrieel uiterlijk.Een groot deel van deze lampen zijn geheel of gedeeltelijk vervaardigd uit metaal.De metalen lampenkappen passen echt in deze tijd.Dit soort lampen is ook makkelijk te combineren met verschillende woonstijlen.Het valt ook op dat een groot deel van de metalen lampenkappen is voorzien van een groot aantal kleine gaatjes.Deze kleine openingen geven een leuk en speciaal lichteffect in het interieur.Soms zijn deze geperforeerde lampenkappen geheel met de hand bewerkt.Hiernaast ziet U een duidelijk beeld van dit type lampenkap.Let ook eens op de mooie vormgeving van de metalen kappen.

Het valt op dat er echt heel veel bijzondere design-lampen te verkrijgen zijn.Lampen met een hele aparte vormgeving of gemaakt van bijzondere materialen.Vooral veel opengewerkte lampenkappen zoals de lamp rechtsboven.Dat is een metalen rechthoekig frame met vijf lichtpunten.Echt heel bijzonder.En wat te denken van een hanglamp gemaakt van waterleidingbuizen zoals De lamp hierboven.Deze lamp met vijf lichtpunten hangt aan twee robuuste metalen kettingen.Wanneer deze hele aparte lamp in uw woonkamer zou hangen valt hij direct op bij iedereen die bij U binnenkomt.Het is tegenwoordig ook heel gewoon dat een hanglamp bestaat uit drie, vier of meer kelken en lichtpunten.Neem nou dat mooie model lamp hieronder met drie metalen kelken in de vorm van een spiraal.Echt heel bijzonder allemaal.

Hanglampen van het Belgische merk Kokoon

Kokoon is een woonmerk welke behalve mooie moderne meubels ook een aantal woonaccessoires in haar assortiment heeft.Zij hebben onder andere ook een leuke collectie hanglampen.Zowel de meubels als de woonaccessoires van Kokoon zijn heel bijzonder en excentriek.Het zijn opvallende herkenbare modellen vaak met een uiterst modern design.Ook de hanglampen van Kokoon zijn heel apart en direct te herkennen.Hieronder ziet U een aantal van deze prachtige hanglampen.

Hanglamp Bollen

Hiernaast ziet U een voorbeeld van een aantal Kokoon hanglampen.In dit geval zijn het een aantal mooie ronde bollen naast elkaar die samen een moderne hanglamp vormen.Zoals U kan zien is er een hanglamp van metaal in koperkleur en in een mooi glimmende zilveren of chromen kleur.De witte bollen zijn gemaakt van glas en geven echt een prachtig lichteffect.Dit soort hanglampen kunnen in een woning gebruikt worden maar wordt veel vaker gebruikt in bijvoorbeeld een horecazaak.Verder worden deze lampen ook veel gebruikt in winkels en dan met name in kledingwinkels.

Kies eens voor een robuuste PTMD hanglamp

PTMD is een Nederlands woonmerk met een breed assortiment meubels en woonaccessoires.Het is een merk dat vooral herkenbaar is aan zijn grove robuuste modellen van zowel meubels als accessoires.Wanneer U iets aanschaft van PTMD weet U ook zeker dat het jaren en misschien wel tientallen jaren zonder problemen meegaat.De kwaliteit komt samen met de originaliteit op de eerste plaats.Steeds meer mensen waarderen de mooie woonartikelen van dit Nederlandse merk en het is dan ook niet verwonderlijk dat dit nu in geheel Europa en ver daarbuiten verkocht wordt.Kijkt U maar eens goed wat een mooie en vooral aparte hanglampen U hier ziet.De hanglampen worden vervaardigd van verschillende materialen maar metaal voert toch wel de lijst aan.Verder wordt koper en brons ook wel gebruikt.De meubels en woonaccessoires van PTMD worden in de betere woonwinkels verkocht.