Grote Wandklokken

Een grote wandklok maakt het interieur compleet

Een wandklok is een onderdeel van de woninginrichting en komt dan ook in vrijwel elke woonkamer voor. Een wandklok is echt noodzakelijk om het interieur helemaal compleet te maken. Wanneer U een wandklok wilt gaan gebruiken komt U voor de moeilijke keuze te staan wat voor soort klok U aan de muur wilt hebben.Tenslotte dient de klok wel precies aan te sluiten bij de inrichting van de woning. Het is niet zo moeilijk om te weten dat bij een uiterst modern interieur ook een moderne wandklok hoort.Echter dan komt nog de vraag van welk materiaal de klok moet zijn. Een klok is meestal van hout, glas, kunststof of metaal. Houten wandklokken worden best vaak gebruikt in een landelijk interieur en een glazen klok meestal in een modern interieur. Wanneer de woonkamer erg groot is en er veel plaats is op de muur kan men het beste voor een grote wandklok kiezen. Deze is vaak lekker opvallend en is goed te combineren met bijvoorbeeld een andere wanddecoratie.

Houten Wandklokken

De grote wandklokken zijn vaak van hout of metaal. Hiernaast ziet U een wandklok gemaakt van een schijf uit een boomstam. Het is een wandklok van het bijzondere Spaanse woonmerk LaForma. Dat woonmerk heeft een breed assortiment meubels en woonaccessoires waarvan een deel is vervaardigd uit gerecyclede materialen. Houten wandklokken zijn goed te combineren in een landelijk interieur echter bepaalde modellen zoals deze wandklok kan ook makkelijk in een modern interieur gebruikt worden.

Behalve LaForma is het Nederlandse woonmerk Riverdale ook een grote aanbieder van grote wandklokken. De wandklokken van Riverdale zijn meestal van metaal en hebben een stoer en robuust uiterlijk. Dat past dan weer prima bij de meubels van Riverdale en haar andere woonaccessoires. De artikelen van dit fantastische woonmerk is ook online te verkrijgen in de betere webwinkels.

Grote Wandklokken van Clayre & Eef