Fotolijsten

Fotolijsten online kopen ? grote sortering fotolijsten

Wat moet u kiezen een digitale fotolijst of een wissellijst? De keuze is aan u, maar wij vinden toch de ouderwetse wissellijst een bepaalde sfeer weergeven, die je met een digitale fotolijst niet kan bereiken. Een fotolijst is toch de manier om je dierbare of een mooie gebeurtenis een plekje in je eigen huis te geven. Het fijne aan de fotolijst is dat de keuze van omranding enorm groot is, zodat u hem kan aanpassen aan uw interieur of speciale wensen.  Bij een modern interieur zijn fel gekleurde lijsten of natuurlijk in het zwart of wit erg populair. Durft u het aan om bijvoorbeeld een verzilverd fotolijstje met sierlijke  krullen en strass als afwisseling in het interieur te gebruiken. Er zijn ook fotolijsten die antiek moeten lijken en zijn daarom ook bewust vintage gemaakt. De gangbare maten zijn 6×9, 9×13. 10×15, 13×18  en 15×20 maar er is vaak ruimte voor alternatieve maten als u even doorvraagt. Ook is het vaak mogelijk om bij bepaalde winkeliers uit de branche grotere foto’s en poster in te lijsten.

Twee voorbeelden van verzilverde fotolijstjes met een klassieke uitstraling. Afbeelding links en fotolijst met langs de bovenzijde drie roosjes afgewerkt met subtiel wat strass steentjes. De rechtse afbeelding heeft een omranding die wat drukker is met verschillende bloemen en ook deze heeft subtiel wat strass steentjes

Het woonmerk Clayre & Eef heeft een grote collectie fotolijsten. Met omlijstingen die in ieder interieur wel passen. Van hele kleine lijstjes 6 x 9 cm tot een grotere maat van 15 x 20 cm. Landelijke, moderne, vintage en verzilverde fotolijsten keuze genoeg.

Een nieuwe serie fotolijsten uit de collectie van het woonmerk Clayre & Eef met een romantische uitstraling die toch modern uitkomt door de vele kleuren de u in deze lijn kunt kiezen.

Voor diegene die erg houden van brocante fotolijsten. Onderstaand wat fotolijsten met engelen

Fotolijsten met een vintage uiterlijk waarbij u meerdere foto’s kan verwerken in gekleurde en wit of zwarte uitvoering