Dieren beelden

Dierenbeelden, dierenbeeldjes online kopen! Verschillende materialen / grote sortering

Dierenbeelden als decoratie zijn erg populair. Hondenbeeldjes worden vaak ook door de liefhebbers verzameld. Bijvoorbeeld het merk Leonardo heeft hondenbeeldjes van alle bekende rassen, bijna niet van echt te onderscheiden. Alle diersoorten zijn wel vertegenwoordig in deze branche van woondecoraties. Dierenbeeldjes van metaal in frisse vrolijke kleuren afgewerkt met metaalkleurige elementen zijn ook graag gewild. Ook olifantenbeelden gemaakt van allerlei soorten materialen en groottes nemen een groot aandeel voor haar rekening. Keuze genoeg dus en een decoratiebeeld in de vorm van een dier kan niet ontbreken in uw interieur.

Dierenbeeldjes gemaakt van metaal in realistische kleuren voor gebruik zowel in uw interieur als in uw tuin of op balkon en terras. Bijvoorbeeld deze hanen en kippen die zeer goed zijn nagemaakt. 

Dierenbeelden hanen, kippen en kikkers allemaal gemaakt van metaal.

Konijnenbeeldjes zijn ook populaire dieren als het om het decoreren van uw huis gaat. Ook op de kinderkamer plaatsen we vaak konijnenbeeldjes. Deze uit de collectie van Clayre & Eef hebben een toch iets wat romantische uitstraling. Met de Pasen staat het konijn natuurlijk ook centraal en kunt u met de wat kleinere konijnenbeeldjes de Paastafel versieren.

Onderstaand afbeeldingen van van beelden van dieren van de boerderij of bosdieren

Mooie decoratiebeelden in de vorm van een koe en een schaap. Deze komen uit de collectie van het woonmerk Clayre & Eef.

Beeldjes of afbeeldingen van puppies  doen ons hart vaak wegsmelten. Dit zijn puppies van het ras Rottweiler, Sharpei en een Boxer. Alle drie gemaakt van Polyester uit de collectie van het merk Farm Wood.