Dekbedovertrekken

Keuze uit honderden dekbedovertrekken voor een betaalbare prijs

Het slapen onder een deken met een laken, niet veel mensen zullen dit meer doen. Het dekbed met zijn dekbedovertrekken en zijn kussenslopen in dezelfde kleuren en dessins hebben deze markt helemaal overgenomen. Het dekbedovertrek is er eigenlijk voor om ons dekbed en kussen schoon te houden.

Dekbedovertrekken zijn gemaakt van verschillende materialen, maar het meest wordt gebruik gemaakt van katoen, satijn en flanel. De dichtheid van het materiaal speelt een grote rol bij de kwaliteitsbepaling. Dekbedovertrekken en kussenslopen worden vaak in hetzelfde dessin geleverd, maar tegenwoordig is een dessin in combinatie met een effen kussensloop ook zeer hip. De maten van de overtrekken zijn 1-persoons, 2-persoons en Lits-Jumeaux.

Voor lange personen zijn er de dekbedovertrekken met extra lange instopstrook. In de wintermaanden worden door de koukleumen onder ons dekbedovertrekken gebruikt van flanel, deze geven een extra warm gevel bij het instappen van uw bed. Zomers geeft een satijnen dekbedovertrek een heerlijk zacht gevoel op de huid. De keuze uit de dekbedovertrekken collectie is bijzonder groot. Effen, dessins of een speelse combinatie van allebei. Kies voor een rustig patroon of een heel druk patroon, de keuze is aan u.

Afbeelding links overtrekset “Lucas” met zijn bollen en strepen dessin in vrolijke kleuren en aan 2 zijden bedrukt. Afbeelding rechts dekbedovertrek “Lauren”  met een sierlijk grijs dessin afgewisseld door strepen. 

Voor de kleinste onder ons is er een grote keuze aan dekbedovertrekken. Bijvoorbeeld voor de kleine meisjes die vaak van paarden gouden of de stoere jongens die veel om Dino’s geven. 

Op de foto links staat een dekbedovertrek afgebeeld die de eigenschap heeft om een pure luxe uit te stralen. Mooie witte ondergrond met het zwarte lijnenspel. Links op de foto een vrolijker dekbedovertrek met het dessin van grote ronde cirkels