Bijzettafel

Een bijzettafel is een kleine tafel die gebruikt wordt om bijvoorbeeld wat kleine decoratieve objecten op te plaatsen. Bij decoratieve objecten kan U denken aan beeldjes of een kaarsenplateau met waxinelichten. Soms wordt hij ook gebruikt om een tafellamp of grote plant op te zetten. Een bijzettafel is ook handig om lege plekken in het interieur op te vullen.

Vaak wordt een salontafel en bijzettafel als set gekocht waarbij het leuk is wanneer deze hetzelfde design hebben. Voor een apart model salon of bijzettafel kan met het beste naar een gespecialiseerde woonwinkel gaan. Deze hebben vaak de leukste tafels van verschillende woon en meubelmerken. Bijzettafels van bekende woonmerken zoals Kare-design, LaForma, eleonora of label51 zijn onder andere te koop bij de meubelspeciaalzaken als Meubelpartner en Lumz.

Hier ziet U een aantal voorbeelden van bijzettafels van hout, metaal, glas of kunststof.Een bijzettafel is een leuke en belangrijke sfeerbepalend meubelstuk in de woonkamer.Een bijzettafel behoort goed aan te sluiten bij het soort interieur om een compleet geheel te krijgen.Daarom zijn er ook zoveel verschillende modellen bijzettafels zodat er altijd wel een tafel bij is die in uw woonkamer past.Behalve één bijzettafel wordt er ook veel gebruik gemaakt van een set van twee of drie tafels in hetzelfde design.Vaak zijn de tafels dan iets anders van afmeting om een nog mooier geheel te krijgen.ook de combinatie bijzettafel en salontafel in hetzelfde design komt veel voor.Een smalle hogere bijzettafel wordt vaak gebruikt ter decoratie.Meestal in combinatie met een mooie plant of ander decoratief object.Kortom er is keuze genoeg in de verschillende webwinkels.

Een set van drie

Een set van twee

Bijzettafels van het Spaanse woonmerk LaForma

Hieronder ziet U een aantal bijzettafels van het meest bijzondere woonmerk op dit moment.Het Spaanse LaForma is een woon of meubelmerk wat duidelijk opvalt door zijn hippe en bijzondere creaties op het gebied van wonen in inrichten.Bijvoorbeeld een bijzettafel van LaForma is nooit een simpel bovenblad met vier poten maar heeft altijd een bijzondere of liever gezegd afwijkende vormgeving.De designers van LaForma zijn dagelijks bezig met het verzinnen en maken van aparte modellen meubels zoals bijzettafels, salontafels, kasten, stoelen, banken en andere meubelstukken.Ook zij gebruiken voor de vervaardiging van hun meubels zoveel mogelijk gerecycled materialen.Dat kunnen behalve hout of metaal ook andere materialen zijn zoals kunststof en katoen.De meubels zijn inmiddels zo populair dat ze inmiddels over de hele wereld verkocht worden aan enthousiaste mensen.Vaak zijn dat jonge hippe mensen met een voorkeur voor kunst en design.