Banken

Banken / bankstellen slaapbanken online kopen

Een bank of bankstel kopen? Het kan best online. Grote sortering losse banken, slaapbanken, hoekbanken of complete bankstellen. De keuze uit de materialen is enorm. Leder of stof, beide hebben zijn voor- en nadelen. Leder is wat makkelijker schoon te maken met een vochtige doek, maar tegenwoordig zijn de stoffen vaak vuilafstotend. Bij stoffen maken we het onderscheid tussen gladde en de geweven stoffen. Alle stoffen en leder zijn in vele kleuren en kleurencombinaties te bestellen.

De bank die u kiest moet natuurlijk een goed zitcomfort hebben en de materialen moeten van goede kwaliteit zijn. Dit meubelstuk krijgt heel wat te verduren en moet daarom erg sterk zijn.

Dit is de 3-zits bank “Stina” een prachtige stijlvolle bank in de kleur lichtgrijs. Houten pootjes en een bekleding van textiel. Als speciaal detail de dubbele rij knopen op de rugleuning.

Dit is de 5-zits bank “Butterfly” gemaakt van beuken regels voor het dragende gedeelte. Verkrijgbaar in de kleuren cognac en antraciet. De bekleding is gemaakt van microleder dat bestaat uit 60% echt leder en 40% polyester.

Onderstaand Loungebank Torino met als bekleding ribcord verkrijgbaar in 4 kleuren

Uit de collectie van het woonmerk PTMD komt deze Chesterfield bank. Bekleed met varkensleder in een vintage look. deze bank heeft een massief houten frame en heeft een robuuste uitstraling. Een Chesterfield look in een nieuw jasje.

Uit de collectie van Kave Home komt dit bankje “Narnia” bekleed met een vuilafstotende stof in de kleuren grijs en lichtblauw. De pootjes zijn van massief beuken. Een prachtig bankje met een aparte bewerkte stof, die behoorlijk wat sfeer geeft aan dit bankje. 

3-zits bank “Regina” uit de collectie van het merk SEVN verkrijgbaar in 3 kleuren namelijk blauw, bruin en groen