Badmatten

Badmatten voelen lekker zacht aan uw voeten en geven uw badkamer sfeer en stijl.

 

Online kunt u kiezen uit een groot assortiment badmatten. Verkrijgbaar in sets, maar ook per stuk te bestellen. Voor ieder budget zijn prachtige badmatten te vinden. Hoogpolig of laagpolig, maakt geen verschil voor het zachte gevoel aan uw voeten. Sommige mensen vinden het minder prettig om met natte voeten in op langharige badmat te stappen. De keuze is aan u.  Het assortiment biedt voor ieder badkamerinterieur wel een passende set. Gaat u voor een uniekleur of een stijlvolle print? De merken My Home collection en Home Affaire Collection staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

2 prachtige sets met badmatten. Foto rechts de uniekleur badmat gemaakt van bio-katoen en een zeer fijne en zachte pool in de kleur bruin. Links de afbeelding van een witte set badmatten ook gemaakt van hetzelfde katoen. Speciaal detail aan deze badmat is de rand. Beide zijn van hoge kwaliteit en ook te bestellen in andere kleuren en ook uiteraard per stuk.

Deze prachtige badkamerset draagt de naam “Venezia” en komt uit de collectie van het merk MY HOME. Een heerlijk zacht gevoel aan de voeten een ware aanwinst voor uw badkamer. Het bloemmotief is harmonieus en in een weelderige kleur. De badmatten zijn ook los te bestellen en hebben ieder een anti-sliprug. Gemakkelijk in onderhoud kan gewoon in de wasmachine op 40 graden. Ook verkrijgbaar in een groene of grijze variant.

 

 

Badmat met een memory design in de kleur. Een vrij drukke print, maar met uniekleurige tegels een perfecte combinatie. Te bestellen in verschillende maten en ook nog in de kleurencombinatie blauw en grijs

Set badmatten  met het thema “Jungel” in een frisse groene kleurencombinatie. Ook dit is weer een drukke print, maar combineert perfect met lichte of donkere effen tegels. Ook weer te bestellen in verschillende maten

Deze set badmatten heeft een print van een hout-look en is verkrijgbaar in de kleuren ( Noten,vintage en bamboe. Het halfronde matje is ook uitstekend geschikt om te gebruiken tegen de douchebak aan. Zodat u direct uit de douchebak op het matje kan stappen. 

Twee prachtige sets badmatten met het thema strand, schelpen, water en vissen. Links foto is de set “Seashells”  uit de collectie van het topmerk op het gebied van badkamer interieur Grund. Een motief van allemaal verschillende schelpen op een licht ondergrond. Op de foto rechts een thema met water en de zo geliefde vis Nemo. Beide sets zijn van topkwaliteit en makkelijk te onderhouden en ook voorzien van een anti-slip laag.

Op de linkse foto ziet u een hele aparte set met badmatten uit de collectie van Burno Banani met het thema handboeien. Voor als u het aandurft een designvolle keuze. Ook deze matten zijn van hoge kwaliteit en makkelijk in het onderhoud. Op de rechtse foto ziet u dat u met een badmat in uniekleur net zo veel stijl kunt introduceren in uw badkamer als met de bedrukte exemplaren. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.