Badkameraccessoires

Badkameraccessoires online bestellen

Badkameraccessoires kunnen uw badkamer de juiste sfeer geven. Houdt u van nostalgische sferen of toch liever de strakke en moderne uitstraling. Onder badkameraccessoires verstaan wij bijvoorbeeld, zeeppompjes of hele set bestaande uit een zeeppompje, drinkbeker en tandenborstelhouder. Douchegordijnen in alle kleuren en dessins. Handdoekenrekjes in moderne en landelijke woonstijl. Toiletborstels, toiletrolhouders en nog vele andere artikelen om uw badkamer op te fleuren.

Het combineren van badkameraccessoires blijft een leuke bezigheid. 

Deze handdoekenrekken komen uit de collectie van Clayre & Eef. Dit woonmerk staat bekend om haar romantische en zeer sfeervolle landelijke artikelen. Deze rekken zijn gemaakt van smeedijzer en zijn daarna vintage gemaakt.

Natuurlijk vindt u bij Clayre & Eef ook de bijbehorende artikelen die bij bovengenoemde foto’s passen om uw badkamer of toilet mee compleet te maken. Het is daarom ook de moeite waard om een kijkje te nemen op de website van Sfeerleven die het hele assortiment van Clayre & Eef verkopen. Waaronder ook een groot assortiment gastendoekjes met verschillende romantische dessins.

Onderstaand wat zeeppompjes van Scandinavische merken. Vaak strak maar zeer elegant!

Deze items komen uit de collectie van het Deense design merk Lene Bjerre. Een zo typische Scandinavisch strak design, maar uiterst elegant gemaakt van keramiek en staal.

Prachtige serie badkameraccessoires serie Nova uit het assortiment van het Deense merk Zone. Deze serie is gemaakt van porselein en te bestellen in meerdere zachte kleuren.

een serie douchegordijnen van Scandinavische merken. Vaak met bijbehorende items te bestellen!

Onderstaand ziet U een aantal douchegordijnen met grappige prints voor diegene die het aandurven om iets aparts aan de badkamer toe te voegen

Badkamerrekjes voor het bijvoorbeeld  ophangen van handdoeken. Deze komen uit de collectie van het merk Everloc. Dit merk heeft een zuignapsysteem , dus u hoeft niet te boren en te schroeven. Het zuignapsysteem belooft een enorme draagkracht en dus geen naar beneden vallende rekjes. Wilt u het rekje verplaatsen geen enkel probleem, zo te verhangen zonder sporen achter te laten.

 

Na deze reeks redelijk moderne zeeppompjes gaan wij nu even over op de badkamersets in een meer romantische stijl, die meestal bestaan uit een tandenborstelhouder, zeeppompje, drinkbeker en in sommige gevallen met een zeepbakje. Enkele staan ook op een bijpassend plateau.