Wanddecoratie Metaal

Metalen Wanddecoratie

Wanneer U bijna klaar bent met het inrichten van de woning komt het moment dat U een keuze moet maken welke wanddecoratie U wilt gebruiken. Wordt het een mooie schilderij of misschien wel een grote wandklok? U kan ook kiezen voor een mooie grote spiegel of een combinatie van verschillende wanddecoraties. De keuze is wat dat betreft eigenlijk oneindig. U kan zowel uw keuze maken in een echte winkel op bijvoorbeeld een woonboulevard. U kan er ook voor kiezen om online te zoeken en te bestellen. Het voordeel wat betreft het online zoeken is dat U dat vanuit huis kan doen en heel veel aanbieders met elkaar kan vergelijken.

De laatste jaren wordt er steeds vaker gekozen voor een handgemaakte metalen wanddecoratie. Dat zijn meestal moderne wanddecoraties die voor een groot deel gemaakt zijn van gerecycled metaal. Een grote aanbieder op het gebied van deze metalen wanddecoraties is Dekogifts

Ronde decoratie

Vierkantjes op raster

Abstract

Hiernaast ziet U een voorbeeld van een wanddecoratie in abstracte vorm. Een abstracte wanddecoratie heeft dus eigenlijk geen betekenis of een bepaald thema. U kan het vergelijken met een schilderij in abstracte vorm.

wanddecoratie murcia
Wanddecoratie Swirl
Wanddecoratie Abstract Blad
Wanddecoratie Fresca
Wanddecoratie metaal cirkels
Metalen wanddecoratie rond
Moderne Wanddecoratie
Handgemaakte metalen wanddecoratie
Grote metalen wanddecoratie
Wanddecoratie cirkels - blauw en zwart

Klik op een afbeelding voor meer informatie

Wanddecoraties in verschillende thema`s

Behalve de abstracte metalen wanddecoraties zijn er ook decoraties in verschillende thema`s. U kan dan denken aan een decoratie in de vorm van een boom of bloem maar ook een decoratie in de vorm van een dier. er zijn heel wat metalen wanddecoraties te vinden met vissen, vogels of andere dieren. Deze wanddecoraties worden veel gekocht door dierenliefhebbers maar ze worden ook vaak als cadeau gegeven.

wanddecoratie vliegende eenden
Wanddecoratie metaal vissen
Metalen wanddecoratie flamingo
wadvogels metaal
Wanddecoratie vliegende ganzen
Wanddecoratie kudde olifanten
Wanddecoratie school vissen
ijzeren wanddecoratie vogels
ijzeren muurdecoratie eenden

Klik op een afbeelding voor meer informatie

Wanddecoratie boom

Een veel voorkomend model wanddecoratie is een decoratie in de vorm van een boom of struik. Een boom of een afbeelding van de natuur is altijd al heel erg gewild bij heel veel mensen. Er zijn dan ook in het verleden heel veel schilderijen gemaakt met bomen, struiken, bloemen of een andere afbeelding van de natuur. Het is daarom niet vreemd dat er ook een aantal wanddecoraties van metaal zijn gemaakt in de vorm van een boom. Voor de kunstenaar is het in dit geval makkelijker om een abstracte boom te maken dan een zeer realistisch uitziende boom. In dat geval moet de kunstenaar rekening houden met de kleuren en echt vormen van een boom. Wanneer de kunstenaar daar gerecycled metaal voor gebruikt lukt dat niet altijd even goed.

wanddecoratie boom van metaal
prachtige muurdecoratie
Wanddecoratie Treurwilg
Wanddecoratie grote boom
muurdecoratie boom gekleurde blaadjes
Abstracte boom van metaal
grote wanddecoratie boom
Tak met Bladeren

Afbeelding links is de metalen wanddecoratie olijfboom uitgevoerd in een leverkleur met zwarte vegen. De boom heeft een totale breedte van 106 cm en een hoogte van 56 cm. Een rustige uitstraling voor aan de muur in uw interieur. Op de afbeelding rechts een wanddecoratie in de vorm van een tak met geperforeerde bladeren. De tak zelf is geheel in de kleur zilver en de blaadjes hebben de kleuren brons, koper/goud en zilver. Daarna is de wanddecoratie bewust vintage gemaakt. Totale hoogte 91 cm x breedte 50 cm. 

Wanddecoratie Vlinders

Een wanddecoratie met een afbeelding van een vlinder is ook heel erg mooi. Deze wanddecoraties zijn er als posters maar vooral veel als muursticker. Vooral de muurstickers worden meestal in de slaapkamers van de kinderen gebruikt. Als metalen wanddecoratie zijn er ook heel veel verschillende modellen met een afbeelding van een vlinder of een aantal vlinders bij elkaar. Deze vlinder wanddecoratie worden behalve in de woning ook vaak in de tuin of in de veranda gebruikt. soms hebben ze net zoveel mooie kleuren als een echte vlinder. Hieronder ziet U een assortiment vlinders uit de webwinkel van Dekogifts.

Wanddecoratie Skyline

Een van de mooiste metalen wanddecoraties is de wanddecoratie skyline.Normaal gesproken kennen wij een skyline van een schilderij of van een mooie poster.Dat is dan bijvoorbeeld de skyline van New York of een andere grote stad.Deze metalen skyline is door een kunstenaar gemaakt uit gerecycled metaal.Een skyline als muurdecoratie wordt vaak gebruikt door jonge hippe mensen met een modern ingerichte woonkamer.Deze prachtige skyline is alleen te verkrijgen in de webwinkel van Dekogifts

Grote Mondiart Wanddecoratie

Deze grote Mondiart Wanddecoratie bestaat uit een aantal opengewerkte metalen cirkels in verschillende afmetingen.De cirkels zijn niet allemaal even groot.De metalen cirkels zijn door de kunstenaar met de hand bewerkt en beschilderd.Door de mooie kleurencombinatie is de wanddecoratie modern van uiterlijk.De wanddecoraties van Mondiart zijn altijd heel opvallend en hebben een afmeting van ongeveer anderhalve meter.

Grote Wanddecoratie

Hier ziet U weer een hele mooie en hele grote Mondiart wanddecoratie in een abstracte vorm.De wanddecoratie bestaat uit een aantal bewerkte cirkels.De cirkels zijn soms open en een aantal zijn iets naar voren gevouwen.Mede hierdoor en omdat er meerdere cirkels op elkaar zijn bevestigd is de wanddecoratie 3D van uiterlijk.Een 3D-Wanddecoratie komt veel mooier tot zijn recht in een woonkamer.Bestel deze mooie Mondiart wanddecoratie in de webwinkel van Dekogifts.

Wanddecoratie Abstract

Een abstracte wanddecoratie is de meest gevraagde wanddecoratie op dit moment.Deze apart gevormde decoraties passen meestal perfect in een modern ingerichte omgeving.Dat kan een woonkamer zijn maar deze grote metalen wanddecoraties worden ook veel gebruikt als kunst op bedrijf.Bijvoorbeeld in de ontvangsthal van een bedrijf of gewoon aan de muur van een modern kantoor.De metalen wanddecoratie is eigenlijk in de plaats gekomen van een schilderij.Deze decoraties worden dan ook wel eens metalen schilderijen genoemd.